top of page

VILKÅR OG BETINGELSER

Vilkår: Tekst
Blog_Banner2.png
Vilkår: Bilde

Avtale om kjøp

En avtale om kjøp anses som bindende i det kjøpet på nettsiden er fullført, avtalen er gjort mellom kjøper og Proudbody.no sine leverandører.


Kjøper er den personen som har bestilt produktet i henhold til opplysninger utfylt i handlekurven ved bestilling. Dersom en annen person skal benytte pakken må dette medeles Proudbody.no ved svar på oppfølgingsmail mottatt kort tid etter kjøpet.


Selger er Proudbody.no sine leverandører PT Karen Domstein og PT Sunniva Hiis Bergh

all kommuniskasjon om kjøp skal rettes til Proudbody.no sin chat eller mail med mindre annet er avtalt.

Vilkår: Tekst

Personvern

Proudbody.no vil ikke dele personopplysninger med en tredjepart, alle opplysinger blir benyttet til oppfølging av kundeforhold og tilpassing av kjøpte produkter.


Personpplysningene delt med Proudbody.no lagres for oppfølging under aktiv periode.

Vi forbeholder oss retten til å lagre disse videre for å ha historiske data dersom kjøper på et senere tidspunkt kommer tilbake for flere pakker. 

Opplysningene kan når som helst etter avtalens utløp slettes om kjøper ønsker og kontakter oss på post@proudbody.no

Vilkår: Tekst

Kjøp, angrerett og reklamasjon.

Produkter kjøpt hos Proudbody.no er personlige og kan ikke deles med andre dersom dette ikke er avtalt med Proudbody.no på forhånd.


Pakkene er tilpasset hver enkelt kjøper og er ikke gjenstand for bruk av angrerett på samme måte som kjøp av en fysisk vare.

Dersom kjøper angrer på et kjøp, må dette meddeles per mail til Proudbody.no før vi starter arbeidet med tilpassingen og senest innen 48t etter bestilling.


Utsettelse av oppfølgingsperioden kan avtales istedefor heving av kjøp, men dette må medeles per mail før produktet er levert og oppfølgingsperioden er startet.

Din avtale vil da kunne utsettes inntil 3 mnd uten ekstra kostnad.

Pakkene kjøpt hos Proudbody.no er ikke gjenstand for reklamasjon.

Dersom kjøper ikke oppnår forventede eller ønskede resultater gir ikke dette grunnlag for reklamasjon, pakkene er en guide til en endring i dine kostholds- og treningsvaner og vil med få unntak utgjøre en god endring for kunden.

Vilkår: Tekst

Betaling

Alle produkter kjøpes med forhåndsbetaling, en avtale anses som bindende i det betalingen er registrert.

Ved kjøp av 8 og 12 ukers plan kan avtalens pris deles per 4 uker, dette MÅ avtales på forhånd med Proudbody.no og egen link til produkt og betaling vil sendes på mail.

Oppfølging av påfølgende periode vil ikke starte før betaling for ny periode er mottatt, senest 5 dager før ny periode.

Ved kjøp av gavekort vil også denne varen belastes på forhånd. Oppfølgingsperioden vil ikke begynne å løpe før avtalt tidspunkt, men senest innen 1 år etter kjøp.

Vilkår: Tekst

Plikter

Proudbody.no forplikter seg til å følge opp kunden i henhold til avtalens betingelser.


Prodbody.no er ikke en side for de med urealistiske mål.

Vi streber etter et sunt og balansert forhold mellom trening og kosthold, klarer man dette vil det bidra til bedre selvfølelse og mer energi for de fleste.


Vi forbeholder oss retten til å avvise kunder med urealistiske og eller feile forventninger.


Vi vil etterstrebe å levere et produkt best mulig tilpasset kjøper og gi ærlige og riktige tilbakemeldinger underveis.


Kunder under 18 år bes sende skriftlig samtykke fra en foresatt på mail, ingen pakker vil sendes ut til mindreårige før dette foreligger.


Kunden plikter å oppgi riktige opplysninger i all kommunikasjon slik at ikke Proudbody.no på noen som helst hvis kan bidra til en negativ endring i din helse.

Alle produkter kjøpt her vil måtte brukes på eget ansvar, og Proudbody.no kan ikke stilles ansvarlig for skader eller sykdom fremkalt ved feil bruk av pakkene.


Kjøper er selv ansvarlig for å kjenne etter om noe er galt og ta hensyn til egen kropp og helse under trening osv.


Kunden kan ikke under noen omstendigheter dele pakkene kjøpt på denne siden uten særskilt samtykke gitt skriftlig av Proudbody.no 

Om slike tilfeller oppdages avsluttes oppfølging uten ytterligere refusjon av pakkens kostnad og kunden kan utestenges fra denne plattformen.

Vilkår: Tekst

Annet:

Proudbody.no eller dets leverandører kan ikke stilles ansvarlig for skader og/eller hendelser som oppstår ved

feil bruk av produktene, f.eks ved trening med for tunge øvelser, for mye trening, reaksjoner på matvarer etc.


Alle kunder plikter å bruke sunn fornuft og ikke gå på akkord med egen helse.


Proudbody.no ble opprettet med utgangspunkt i vårt ønske om å kunne nå ut til nye og gamle kunder på en informativ og ryddig måte.

En felles salgsplattform for våre to selskaper ble løsningen og Proudbody.no er resultatet.

Proudbody.no er derfor ikke et frittstående selskap pr dags dato, men en rettighetsbeginget nettbutikk driftet av Karen og Sunniva sine selskaper i felleskap.

Alle henvendelser til Proudbody.no pr. mail, chat, Facebook, Instagram etc. vil besvares av oss i henhold til beskrivelsene på nettsiden og alltid innen rimelig tid.

Kontaktinfo: post@proudbody.no

Vilkår: Tekst
bottom of page