top of page
Color logo - no background.png

OM PROUDBODY

Vi hjelper deg blant annet med

 • Gode vaner og rutiner

 • Fettforbrenning og fettreduksjon

 • Styrketrening og muskelvekst

 • Bedre prestasjon i din idrett

 • Hensyn til skade/sykdom


Oss som coacher

Fysisk og psykisk helse går hånd i hånd. For at du skal føle deg vel, må kroppen også føle seg vel. Vi ønsker å være der for deg som din helse og kropp sin venn, og ønsker å være den motivatoren som gjør at du selv finner motivasjon.

På markedet finner vi mange tilbydere innen trening og kosthold. Vi ønsker å være et alternativ der vi legger vekt på at det skal være enkelt og gjennomførbart. Det skal passe inn i din livssituasjon. 

Vi lever begge et hektisk liv med jobb, barn og trening. Vårt mål er å vise andre at et sunt og variert kosthold kan gjøres enkelt. Vi ønsker virkelig at du skal få gode resultater enten du ønsker en sterkere kropp, bli kvitt smerter og vondter eller ønsker en kropp du selv kan føle deg vel i. For oss er god kommunikasjon en viktig del av endringen, vi har selv vært der og vet hvor viktig det er at noen heier på oss.


Planen må være tilpasset deg. Hos Proudbody får du hjelp til å endre vaner og skape gode rutiner rundt mat og trening. 

Hvem er vi: About Us

KAREN

SUNNIVA

img_20210422_121101.jpg
med_res_edited_edited.jpg

Utdanning:

 • Bachelor i idrett 

 • Årsstudium i mat og helse

 • Personlig trener

 • Treningsinstruktør

Karen har en stor lidenskap for trening og kosthold. Hun har selv vært gjennom en livsstilsendring, noe som er en fordel når hun hjelper andre. Det skal være rom for å kose seg med en sunn livsstil. 

For Karen er det viktig at treningen ikke blir kjedelig. Hun er veldig glad i allsidig trening, derfor står både styrketrening og løpeturer på programmet hennes hver uke. Det skal være gøy og utfordrende på samme tid.

Flertall av helgene i året blir tilbragt i båt med hele familien. Da må det på forhånd være planlagt hva som skal handles inn for å unngå usunn hurtigmat. Med kunnskap om sunn mat og litt fantasi klarer hun å lage varierte og spennende måltider som også ungene liker.


Karen er ryddig og ærlig, og har en stor drivkraft.

karen@proudbody.no

Utdanning:

 • Personlig trener 

 • Treningsinstruktør

 • Kostholdsveilder

Sunniva elsker trening og god mat, og er opptatt av balanse i livet. Først og fremst er hun mamma, samboer og arbeidstaker. Dagene kan være hektiske og da er det viktig å ha energi og struktur. 

Hun har erfaring rundt mat og trening under svangerskap, og ikke minst etter, når man er sliten og hverdagen skal gå opp. Et mål om 3-4 styrkeøkter i uken kan noen ganger bli fjell- og skogsturer eller lekeplassen i stedet. 

Bake kaker og cupcakes er en stor hobby, og det skal være rom for å kunne kose seg med det i helgene.

PT-kunder av Sunniva beskriver henne som motiverende, litt streng og flink til å forklare på en lett måte.sunniva@proudbody.no

Hvem er vi: Products

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Lurer du på hvilken pakke som kan passe deg eller hvordan vi kan hjelpe akkurat deg? Ta kontakt nå

Takk for innsendingen din!

Hvem er vi: Apply Now
bottom of page